Alle woningen zijn verkocht

Een project op de gronden van de voormalige steenbakkerij Heylen, pal in het centrum van Terhagen. Het hele project is een samenwerking tussen Immo Heylen Invest en Het Landgoed Development.

In maart 2019 ging in Terhagen de eerste spade in de grond voor het ontwikkelen van een nieuwbouwwijk in pastorijstijl. “De stijlvolle, energiezuinige en kwaliteitsvolle woningen beschikken telkens over drie slaapkamers. Prijzen starten vanaf 297.000 €”, zegt Miguel Van Hoof van Het Landgoed Development. Hij beschouwt het als een erg aantrekkelijk project. “Te meer omdat het midden in het centrum ligt van Terhagen en er een vlotte verbinding is naar de E19 en A12 .” De verkoop is gestart en loopt via Vastgoed Walther Van Hoof.

Fase 1 & 2: 18 woningen in pastorijstijl met telkens 3 slaapkamers. 
ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT
Fase 3: 32 appartementen in 3 stijlvolle gebouwen - in de gekende pastorijstijl. Contacteer hiervoor Jelle.

Het hele gebied van de voormalige steenbakkerij beslaat ruim 13.000 m². “Het gebied maakte tot 1993 deel uit van de Steenbakkerij Heylen. Op deze plaats stonden tot twintig jaar geleden de burelen. In de jaren zestig stonden hier nog droogloodsen, waaronder de bakstenen gedroogd werden”, blikt Bernard Heylen terug. Aan de overkant van de huidige bouwsite staat nog een schouw die een restant is van de oven om bakstenen te bakken, en zo herinnert aan de vroegere invulling van het gebied.

Interessante investering met zicht op duurzame meerwaarde

Bent u eigenaar van een braakliggend terrein, een vervallen hoeve, een verlaten industrieel gebouw of een te herontwikkelen stadspand? Of weet u een perceel liggen met het potentieel van een projectgrond? Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden.
• We zoeken gronden om te kopen, te ruilen of samen te ontwikkelen.
• We zijn geïnteresseerd in alle soorten gronden waar een residentiële ontwikkeling nodig is.
• We hebben de ervaring en kennis om elk project van A tot Z te ontwikkelen.
Voor meer informatie, neem een kijkje op onze site of bel ons op 03-4492500.